Tarieven

Bij Studiek is het volgende mogelijk voor studiekiezers (alle prijzen incl. BTW):

  • Een kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend).
  • Een volledig traject studiekeuzebegeleiding bestaande uit vijf gesprekken (inclusief kennismakingsgesprek) en voorzien van een persoonlijke rapportage (€ 490,-).
  • Een versneld traject studiekeuzebegeleiding bestaande uit drie gesprekken (inclusief kennismakingsgesprek) en voorzien van een persoonlijke rapportage (€ 289,-).
  • Een profielkeuzetraject bestaande uit twee gesprekken (€ 160,-).
  • Een studieconsult (€ 85,-) zoals voor een checkgesprek.

Alle contactmomenten met Studiek zijn ca. 60 minuten en worden in overleg gepland.  Bij een studiekeuzetraject wordt verwacht dat de jongere diverse opdrachten uitvoert.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Studiek.

Ervaring van Daan: “Het heeft mij erg geholpen om te beseffen wat mijn plus en minpunten zijn en wat er dus bij mij past. Het eindresultaat was dat ik wist welke kant ik op wilde gaan”.

Ervaring van Lucas: “Buiten het feit dat het natuurlijk ontzettend prettig is om een aantal studies mee te krijgen waar ik zelf nog niet aan had gedacht, hebben de gesprekken mij een goed beeld gegeven waar mijn sterke en zwakke kanten liggen. Ik ben dus ook beetje mijzelf tegen gekomen. Ik denk hierdoor en door het rustig bespreken en evalueren van de studies dat ik nu uiteindelijk een hele goede studiekeuze heb gemaakt”.

Aanbod voor ouders:

  • de online training “Zo voer ik het loopbaangesprek met mijn kind” (€35,-)

Wil je ondersteuning voor jou en/of je kind bij de studiekeuze of profielkeuze?
Neem dan contact op met Studiek.

Vraag hier gratis het e-book aan

e_book_pic

Je ontvangt tevens de maandelijkse Tips & Tricks