Vierdaagse

Studiekeuze moeilijk? Kom naar de Studiekeuze Vierdaagse!

Natuurlijk is het erg lastig om een goede mbo, hbo of universitaire opleiding te kiezen. Daar kun je goede hulp bij gebruiken. Studiek organiseert samen met het studiekeuzebureau Mibio daarom de Studiekeuze Vierdaagse: een serie van 4 avonden in Soest.

Wat kun je verwachten?
Je leert jezelf goed kennen: je talenten, je drijfveren, je mogelijkheden. Dat zegt je nu waarschijnlijk nog niet veel, maar je hebt er je hele leven veel aan: bij het kiezen van je opleiding, maar ook bij je stages en je een baan. We werken met een kleine groep van 8 scholieren bij het gezellige Homework House in Soest. We zorgen dat je op tijd klaar bent voor de aanmeld deadlines.
Vier avonden dus flink aan de slag, samen in een leuke sfeer veel doen en leren, en straks veel makkelijker de keuze maken voor je studie.

Deze training wordt verzorgd door 2 coaches, Paul Heijmering (loopbaanbegeleider en studiekeuzecoach Mibio) en Mireille Aalfs (studiekeuzecoach Studiek en docent).

Het adres is: Burgemeester Grothestraat 71, 3761 CL Soest

De kosten van deze vierdaagse bedragen €255,- inclusief btw.

Meer informatie en aanmelden:
Heb je belangstelling en wil je weten wat de exacte data zijn voor dit traject? Of wil je je aanmelden? Stuur me dan even een mailtje studiek@ziggo.nl